Van kunst naar mode: het werk van Arjan van Arendonk

Kunst kan vanuit allerlei verschillende vertrekpunten ontstaan. Sommige werken ontstaan vanuit een inhoudelijke onderwerpskeuze, anderen puur vanuit een fascinatie met een bepaald materiaal. En wat die kunst vervolgens teweeg brengt? Voor kunstenaar Arjan van Arendonk was dat dit jaar wel een heel bijzondere uitkomst. Hij werd benaderd door het kledingmerk WE om een collectie te laten maken op basis van een aantal van zijn schilderijen.

Read More
Puck Barendrecht
Een op maat gemaakte kunstserie

Wanneer je kunst huurt bij Business Art Service is één van de hoogtepunten de jaarlijkse kunstwissel. Eén van onze klanten in Utrecht had deze keer een bijzondere vraag. Deze wens was zo uniek dat kunstwerken uit onze vaste collectie niet voldoen. Onze oplossing? Een maatwerkproject.

Read More
Imogen van Oordt
8 dont’s bij het kopen van kunst

Het kopen van kunst is een spannende ervaring; zeker als je geen kenner bent. Je wilt graag iets moois, maar je wilt er niet te veel voor betalen. Kunst is geen kleine aanschaf. Daarom is het belangrijk dat je weet waarop je moet letten. Business Art Service zet de 8 belangrijkste valkuilen op een rijtje. 

Read More
Bas Vogel