5 werken die je focus verbeteren

Helder en gefocust kunnen werken; het is een bekend onderwerp voor elke kantoorruimte. De juiste kantoorindeling speelt hierin een belangrijke rol, maar minstens zo belangrijk is de inrichting van een ruimte. Op zoek naar focus? Blauwe elementen kunnen uitkomst bieden.

Read More
Puck Barendrecht
3 museumtips - Uitagenda Business Art Service mei

Een leuke én gezonde tijdsbesteding? Het museum. Door een museum lopen zorgt namelijk voor een visuele stimulans in de hersenen terwíjl je beweegt. Positief dus voor zowel je mentale als fysieke gesteldheid! En met zoveel musea en wisselende tentoonstellingen is er voor elk wat wils. Business Art Service tipt drie actuele tentoonstellingen.

Read More
Puck Barendrecht
7 kunstwerken die de natuur naar binnen halen

De naderende zomerse dagen maken het soms extra moeilijk om de hele week binnen op kantoor te blijven. We willen graag van de zon genieten en de natuur in. Niet vreemd, want natuurlijke elementen hebben een positief effect op onze gesteldheid. Als gulden middenweg geven wij je graag de tip: haal natuur naar de werkvloer.

Read More
Puck Barendrecht
Collectie uitgelicht: Amerentske Koopman

De collectie van Business Art Service bestaat uit het werk van ruim 800 kunstenaars. Ieder van deze kunstenaars heeft een eigen vormentaal, visie en expertise. In ‘kunstenaar uitgelicht’ zoomen we telkens in op het werk van één kunstenaar in de collectie.

Read More
Puck Barendrecht
Kleur op kantoor

Rood geeft energie, geel stemt vrolijk en groen heeft een rustgevend effect. Voor veel mensen zal het niet als een verrassing komen dat deze kleuren onze gemoedstoestand kunnen beïnvloeden. Het platform HR Dive schreef een blog over de mogelijkheden en effecten van kleurgebruik op kantoor. Wij zetten een aantal inzichten hieruit op een rijtje.

Read More
Puck Barendrecht
Intermediair sprak met Business Art Service

Voor Work in Progress sprak Intermediair met Matthijs Booij, creatief directeur én ambassadeur van Business Art Service. Work in Progress is een podcast van Intermediair over carrière, work-life balance en persoonlijke groei. Onderwerpen die duidelijk aansluiten bij de kernwaarden van Business Art Service.

Read More
Bas Vogel
6 kunstwerken die je weer nieuwe energie geven

Iedereen heeft dagen waarop de motivatie nét wat minder is. Het is bijvoorbeeld die vrijdagmiddag na een drukke werkweek. Of het is hoogzomer en iedereen uit de app-groep lijkt op het strand te liggen. Waar vind je die motivatie om dat belangrijke verslag af te ronden? Geen zorgen; kunst helpt!

Read More
Bas Vogel