8 dont’s bij het kopen van kunst

Het kopen van kunst is een spannende ervaring; zeker als je geen kenner bent. Je wilt graag iets moois, maar je wilt er niet te veel voor betalen. Kunst is geen kleine aanschaf. Daarom is het belangrijk dat je weet waarop je moet letten. Business Art Service zet de 8 belangrijkste valkuilen op een rijtje. 

Read More
Bas Vogel
Nieuwe uitgave - in gesprek met Marc Langer

Het werk van kunstschilder Marc Langer is al geruime tijd met succes in de collectie van Business Art Service opgenomen. Zo ontstond dit jaar het idee om een groter project met de kunstenaar te starten. Dit resulteerde in een serie van vier verschillende gicleéprints, elk in een oplage van 25 stuks. Business Art Service sprak Marc Langer over deze nieuwe uitgave.

Read More
Puck Barendrecht
5 werken die je focus verbeteren

Helder en gefocust kunnen werken; het is een bekend onderwerp voor elke kantoorruimte. De juiste kantoorindeling speelt hierin een belangrijke rol, maar minstens zo belangrijk is de inrichting van een ruimte. Op zoek naar focus? Blauwe elementen kunnen uitkomst bieden.

Read More
Puck Barendrecht
3 museumtips - Uitagenda Business Art Service mei

Een leuke én gezonde tijdsbesteding? Het museum. Door een museum lopen zorgt namelijk voor een visuele stimulans in de hersenen terwíjl je beweegt. Positief dus voor zowel je mentale als fysieke gesteldheid! En met zoveel musea en wisselende tentoonstellingen is er voor elk wat wils. Business Art Service tipt drie actuele tentoonstellingen.

Read More
Puck Barendrecht
7 kunstwerken die de natuur naar binnen halen

De naderende zomerse dagen maken het soms extra moeilijk om de hele week binnen op kantoor te blijven. We willen graag van de zon genieten en de natuur in. Niet vreemd, want natuurlijke elementen hebben een positief effect op onze gesteldheid. Als gulden middenweg geven wij je graag de tip: haal natuur naar de werkvloer.

Read More
Puck Barendrecht