Another day at the office: proefplaatsing bij Deltastar Venlo

Blije en gemotiveerde werknemers. Deltastar Nutrients B.V. doet er alles aan om haar 20 werknemers het beste van het beste te bieden. En natuurlijk kon ook kunst daar een rol in spelen.

Deltastar, een bedrijf in natuurlijke voedingssupplementen, is gelegen op de Brightlands Campus Greenport Venlo met een prachtige groene omgeving. De basis van een prettige werkomgeving wordt hiermee al meteen gezet. Gericht op het welzijn van de medewerkers is er op de werkplek een fitnessruimte én massageruimte aanwezig. Ook wordt er elke dag een biologische lunch gekookt. En omdat dit nog niet voldoende was… ging Deltastar op zoek naar een manier om de werkruimte nóg beter te maken. Zodoende kwamen ze bij Business Art Service terecht. Na een intakegesprek kozen ze voor een gratis proefplaatsing, waarmee ze een maand lang kunst aan de kantoormuren kunnen uitproberen.

Voor Business Art Service was dit een bijzondere kunstplaatsing. Om een kunstwerk te kunnen plaatsen aan de de zeven meter hoge muur in de hal, huurde het bedrijf een hoogwerker. Samen met de art handler ging de directeur van het bedrijf naar boven om het kunstwerk op precies de gewenste plek te kunnen hangen. Hoe dit in zijn werk ging? Zie hieronder een impressie van de geplaatste kunstwerken bij Deltastar.

Puck Barendrecht