Leasen ongekend populair

Het leasen van producten voor de zakelijke- en particuliere markt, groeit in populariteit. Dit meldt NOS.nl op zijn website.

Met een totaal volume aan nieuwe leasecontracten van 7,1 miljard euro boekt de leasemarkt een nieuw record, zo rapporteert NVL Lease: de brancheorganisatie voor leasing. Dit illustreert dat er flink geïnvesteerd wordt in bedrijfsmiddelen voor de zakelijke markt, met name door het MKB.

De voordelen van leasing

Leasen brengt vooral gemak; er is minder risico op grote reparatiekosten of een dure verzekering, en je wordt niet geconfronteerd met een plotseling hoog aankoopbedrag. Leasen ontzorgt.

ING-econoom Marieke Blom:

“Want als eigenaar sta je vaak voor hoge kosten als je wasmachine of auto het begeeft. Met leasen weet je precies wat je iedere maand kunt verwachten.”

Tegenwoordig is het, ook door nieuwe wetgeving, voor ondernemers en particulieren eenvoudiger de weg naar leasing en andere alternatieve financieringsvormen te vinden.

Eenvoudig kunst op kantoor

Business Art Service levert hetzelfde gemak voor kunstuitleen. Van een saai kantoor naar een werkruimte die leeft - dat is de kracht van kunst. Wij ontzorgen je hierbij volledig, van intake tot installatie. In onze full-service oplossing zijn huur, advies van een art consultant, voorselectie van kunstwerken, transport, inrichting, ophangsystemen en verzekering inbegrepen.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Business Art Service. Vraag ook naar de gratis proefplaatsing.

BAS_Grrr_Set11_01_CvdK.jpg
Business+Art+Service+-+Afspraak.jpg
Bas Vogel