Terugkijken: RTL Z sprak met Business Art Service

Voor het programma Ondernemend Nederland sprak RTL Z afgelopen zaterdag met de commercieel- en creatief directeur van Business Art Service. Het podium was de werkvloer van CALVI, een vooraanstaand ontwikkelaar van business software én klant van Business Art Service.

CALVI steekt veel zorg en aandacht in het welzijn van zijn medewerkers en ziet daarin een belangrijke rol voor kunst. Elk jaar stellen wij daarom met veel zorg een nieuwe collectie samen voor de vestigingen van CALVI. Dat één van de medewerkers bereid was ons te willen rondleiden onderstreept hoe CALVI de rol van kunst binnen een kantooromgeving ziet.

Een inspirerende werkplek 

Commercieel directeur Maarten Sisselaar en creatief directeur Matthijs Booij spraken verder over de trends in kantoor- en werkplekinrichting. Organisaties en werknemers hechten namelijk steeds meer waarde aan het creëren van een inspirerende werkplek. Er worden hierdoor hogere eisen gesteld aan de inrichting van een kantooromgeving.

De trends op het gebied van kantoor - en werkplekinrichting gaan snel. Organisaties worstelen vooral met de vraag: hoe creëer ik deze inspirerende en stimulerende werkplek? Werkgevers willen hierbij geholpen worden en geven het werk graag uit handen. Geen gedoe, alles wordt geregeld, inclusief de inrichting zelf en indien gewenst een jaarlijkse wissel. 

Business Art Service biedt deze diensten op het gebied van kantoor- en werkplekinrichting. 

“Soms voor een heel praktisch doel, zoals een privacy oplossing of een akoestisch probleem, maar heel vaak helpen wij bedrijven om de kunst te laten aansluiten bij de richting van het bedrijf”, zegt Matthijs Booij creatief directeur Business Art Service. 

Bekijk hier het hele fragment.

Annemieke Hoogendoorn