Collectie uitgelicht: Amerentske Koopman

De collectie van Business Art Service bestaat uit het werk van ruim 800 kunstenaars. Ieder van deze kunstenaars heeft een eigen vormentaal, visie en expertise. In ‘kunstenaar uitgelicht’ zoomen we telkens in op het werk van één kunstenaar in de collectie.

Read More
Puck Barendrecht
Kleur op kantoor

Rood geeft energie, geel stemt vrolijk en groen heeft een rustgevend effect. Voor veel mensen zal het niet als een verrassing komen dat deze kleuren onze gemoedstoestand kunnen beïnvloeden. Het platform HR Dive schreef een blog over de mogelijkheden en effecten van kleurgebruik op kantoor. Wij zetten een aantal inzichten hieruit op een rijtje.

Read More
Puck Barendrecht
Intermediair sprak met Business Art Service

Voor Work in Progress sprak Intermediair met Matthijs Booij, creatief directeur én ambassadeur van Business Art Service. Work in Progress is een podcast van Intermediair over carrière, work-life balance en persoonlijke groei. Onderwerpen die duidelijk aansluiten bij de kernwaarden van Business Art Service.

Read More
Bas Vogel
6 kunstwerken die je weer nieuwe energie geven

Iedereen heeft dagen waarop de motivatie nét wat minder is. Het is bijvoorbeeld die vrijdagmiddag na een drukke werkweek. Of het is hoogzomer en iedereen uit de app-groep lijkt op het strand te liggen. Waar vind je die motivatie om dat belangrijke verslag af te ronden? Geen zorgen; kunst helpt!

Read More
Bas Vogel
Google onderzoekt het effect van kunst

Dinsdag opende in Milaan de 58e editie van Salone del Mobile; een jaarlijkse interieur- en designbeurs van internationale allure. Onderdeel van de beurs: de installatie A Space for Being van Google, waarin onderzoek gedaan wordt naar de zintuiglijke reactie op omgevingsfactoren.  

Read More
Bas Vogel
7 kunstwerken die helpen een burn-out te voorkomen

De werkvloer kan een hectische omgeving zijn, met deadlines, targets, een volle inbox en meetings. Het is belangrijk om geregeld helemaal tot rust te komen; een burn-out kan je absoluut niet gebruiken. Neem daarom de tijd om naar deze selectie van rustgevende kunstwerken te kijken. Gegarandeerd kan je er dan weer een dag tegenaan.

Read More
Bas Vogel
Duurzame inzetbaarheid – mensen laten groeien die bedrijven doen groeien

Om een goed werkklimaat te ontwikkelen met minder ziekteverzuim, meer werkplezier en een hogere arbeidsproductiviteit, moet er voldoende aandacht zijn voor de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van werknemers. Werknemers moeten op een gezonde en gemotiveerde manier een lange periode kunnen doorwerken; dat is het idee van duurzame inzetbaarheid, en dat is waar Business Art Service voor staat.

Read More
Bas Vogel