Functionele kunst

Geluid, privacy, ruimte-indeling: een fijne werkomgeving gedijt bij rust. Onze oplossingen, in de vorm van functionele kunst, zijn esthetisch en praktisch tegelijk.

 
sexy2Artboard 5 copy 2@2x.png

Akoestische panelen

Niets is funester voor de productiviteit dan ruis. Met akoestisch dempende panelen aan de wand of het plafond wordt die ene vervelende galm of aanhoudende echo gedempt. Een akoestisch schilderij, panelen met diverse oppervlakte structuren of artistieke designpanelen zijn niet alleen praktische oplossingen, maar geven ook sfeer aan je kantoor.

Business Art Service - Paneelgordijnen.jpg

Raamfolies

Glas is in: glazen wanden zijn modern en staan symbool voor transparantie. Toch belemmert glas vaak een gevoel van privacy - een must voor concentratie op het werk. Raamfolie zorgt op een stijlvolle manier voor afscheiding tussen kantoorruimtes. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je logo en naam te laten monteren op je ramen: zo val je extra op.


Room dividers

Zoek je naar een flexibele manier om een werkruimte anders in te delen? De room divider is een handig alternatief voor een muur. Onze kamerschermen kunnen volledig aan jouw wensen worden aangepast. Wil je meer dan alleen een wand? Onze ‘kunstwand’ is bruikbaar om aan twee zijdes kunstwerken te tonen - en het bevat ook een akoestisch middenpaneel.

Business Art Service - Kunstwand.jpg
Business Art Service - Loenen.jpg

Zet kunst aan het werk

Kunst doet veel meer dan decoreren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden - volledig kosteloos en vrijblijvend.

tube-honey-on-grey.png