Laat kunst werken voor jou


In slechts een paar stappen van een saai kantoor naar een werkruimte die leeft - dat is de kracht van kunst. Wij ontzorgen je hierbij volledig, van intake tot installatie.

 
BAS-tube-blush_on_honey.png

Kosteloos een kunstcollectie op proef

Kunst huren bij Business Art Service is effectief, voordelig en zorgeloos. In onze full-service oplossing zijn huur, advies van een art consultant, voorselectie van kunstwerken, transport, inrichting, ophangsystemen en verzekering inbegrepen. Wil je ook vrijblijvend kunst op proef? Lees hieronder hoe het werkt.


Stap 1: Maak een vrijblijvende afspraak

Met één van onze experts bespreek je jouw wensen en uitdagingen. Wat wil je uitstralen naar jouw collega’s en klanten? En: welke doelen kunnen we door middel van kunst extra ondersteunen?

Business+Art+Service+-+Afspraak.jpg

Stap 2: Ontvang een voorstel op maat

Na ons eerste gesprek maken wij de balans op. Je ontvangt een vrijblijvend voorstel met de kosten én opbrengsten van kunst voor jouw organisatie. Welke kunstwerken passen het beste bij jou en waar? Hierbij nemen we ook eventuele problemen op het gebied van akoestiek en privacy mee.


Stap 3: Installatie na expositie

Na akkoord komt onze adviseur langs met speciaal voor jou geselecteerde kunstwerken. Samen maken we de definitieve keuze. Onze ervaren inrichters plaatsen de werken direct in jouw kantoor.

Business Art Service - Installatie.jpg

Business+Art+Service+-+Wissel.jpg

Jaarlijks: Wissel

Mensen veranderen, smaak daarom ook. Bij huur kan een collectie in een oogwenk worden vervangen. Meer beelden en vazen en minder schilderijen? Dat kan in veel gevallen de volgende dag nog geregeld worden. Een compleet andere stijl? Ook dat is geen probleem.


Business Art Service - Loenen.jpg

Shortcut naar een fijnere werkplek

Kijken naar kunst maakt blij. Wil jij ook gelukkigere collega’s? Wij vertellen je graag hoe je met kunst zorgt voor een gelukboost op jouw kantoor.

tube-honey-on-grey.png