Dit doen we

Van een lege muur tot geluidsoverlast of gebrek aan privacy – je staat er niet bij stil, maar kunst doet meer dan decoreren.

 
tube-tempranillo-on-grey.png
Business Art Service - Kunstuitleen voor bedrijven.jpg

Kunstuitleen

De juiste kunst op de juiste plek: in drie stappen naar een betere werkomgeving.

Business Art Service – Raamfolie.jpg

Functionele kunst

O.a. akoestische panelen, raamfolies, room dividers en veiligheidsmarkeringen.

Maatwerk

Iedere organisatie is uniek; dat betekent dat iedere oplossing maatwerk is. Met meer dan 30 jaar ervaring snappen wij dat als geen ander. Ben je op zoek naar een blikvanger in de binnentuin? Inspirerend behang dat je medewerkers motiveert? Of heb je een project in gedachten en ben je benieuwd of wij het kunnen realiseren? Wij komen graag langs voor een kop koffie en een vrijblijvend adviesgesprek.

Business Art Service - Arval.jpg
Business-Art-Service---Blush-1x1-50p.png

Art of Facility

Collectiebeheer

Wij leggen de gegevens van jouw kunstwerken vast in een handig systeem en behouden voor jou het overzicht. Een bestaande kunstcollectie uitbreiden of verfrissen? We kijken met je mee.


Verzekeren

Brand, diefstal: je denkt er liever niet aan. Dat doen wij wel voor je. Jouw kunstwerk is voor de duur van het huurcontract verzekerd. Van kunst geniet je immers het beste zonder zorgen.


Taxatie

Benieuwd wat de kunstwerken in jouw collectie waard zijn? Dat kan. Onze art professionals zijn gespecialiseerd in het taxeren van kunst en geven je een nauwgezette schatting.


Soms moet je afscheid nemen van kunstwerken. Zo blijft de kwaliteit van jouw kunstcollectie behouden of wordt zelfs verhoogd. Wij nemen jouw collectie onder de loep: wat mag blijven, wat mag weg?

Ontzamelen


Business Art Service - Kunst maakt gelukkig.jpg

Een beter humeur?

Kijken naar kunst maakt blij. Wil jij ook gelukkigere collega’s? Wij vertellen je graag hoe je met kunst zorgt voor een gelukboost op jouw kantoor.

tube-honey-on-grey.png