Functionele kunst

Elk bedrijf is uniek en elk bedrijf heeft zijn eigen wensen. Soms zijn deze vragen zo specifiek dat kunstwerken uit onze vaste collectie niet voldoen. Benieuwd of wij een passende kunstzinnige oplossing hebben? Met een netwerk van ruim 800 kunstenaars zijn wij daar zeker van. Op basis van jouw wensen komen wij met persoonlijke en unieke kunst: een maatwerkoplossing.

 
Jaap-Scheeren.jpg
akoestiek.png

Akoestiek

Niets is meer funest voor de productiviteit dan slechte akoestiek. Veel kantoortuinen worstelen met ruis, en dat leidt af van je werk. Gelukkig biedt Business Art Service akoestische oplossingen. Aan de wand of het plafond: die vervelende galm of aanhoudende echo wordt gedempt. Een akoestisch schilderij met diverse structuren of akoestische wandpanelen zijn niet alleen praktische oplossingen, het geeft ook sfeer aan je kantoor.

 
privacy.png

Privacy

Glas is in. Glazen wanden zijn modern en staan symbool voor transparantie. Toch belemmert glas vaak een gevoel van privacy - een must voor concentratie op het werk. Raamfolie zorgt op een stijlvolle manier voor afscheiding tussen kantoorruimtes.

 
branding.png

Branding

Kunst is de spiegel van een organisatie. Een goed gekozen kunstwerk versterkt de visie en identiteit. Maar hoe doe je dat, de kernwaarden van de organisatie versterken door kunst? Een bepaald thema, kleuren, materialen en vormen: wij gaan op zoek naar een match.

 
blikvangers.png

Blikvangers

Een specifieke wens zoals een eyecatcher bij de entree, wandschilderingen in een trappenhuis of de live-registratie van een event? Het laten ontwerpen, maken en plaatsen van unieke kunstwerken, volledig afgestemd op de behoefte van de organisatie; het kan bij Business Art Service. De mogelijkheden zijn oneindig. Wij vinden voor elke vraag een passende kunstenaar in ons netwerk.

 
exposities.png

Exposities

Al eens gedacht aan het organiseren van een tentoonstelling of een opkomende kunstenaar een podium bieden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Tijdelijke exposities zijn de oplossing. Wij verzorgen de kunst, jullie het podium. Helemaal afgestemd op het gewenste thema. En het mooie is: je hoeft er niet eens voor naar een museum.

 
beleven.png

Kunst beleven op de werkvloer

Je haalt meer uit kunst als je de tijd neemt om er bij stil te staan. Kunst moet bij de organisatie passen, zo ook de kunstenaar. Maar hoe kom je tot een goede match? Tal van mogelijkheden. Een kunstlunch met een lezing over de kunstcollectie, een atelierbezoek bij een kunstenaar uit de collectie. Of een artwalk langs de collectie bij jou op kantoor waarbij je meer komt te weten over het verhaal achter de kunst? Een culturele activiteit naar de kunstbeurs of een kijkje nemen bij de collectie van andere organisaties. Je kan het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Een hoop inspiratie.

 
Business Art Service - Thijs Linssen door Christian van der Kooy.jpg.jpg

Kunst, precies zoals jij het wilt

Kunst doet veel meer dan decoreren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden - volledig vrijblijvend en kosteloos.

Business-Art-Service---Honey-1x1-25p.png