Kunstverhuur

Spreekt oneindig veel keuze, volledige ontzorging en een vast laag maandbedrag je aan? Dan is kunst huren de ideale oplossing. Business Art Service staat voor je klaar. Tijdens alle stappen van het proces.

 
Kunstverhuur-2.jpg

Oneindig veel keuze

Toegang tot ruim 40.000 kunstwerken van 800 kunstenaars. Dat zorgt voor veel keuze. Van sculptuur tot fotografie, in alle mogelijke maten en gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Het kiezen van de juiste werken is daarom altijd maatwerk. Wil je weten welke kunst op jouw werkplek past? Wij kijken met je mee.

Volledig ontzorgd

Kunst huren bij Business Art Service is effectief, voordelig en zorgeloos. In onze full-service oplossing zijn niet alleen huur, advies van een art consultant en voorselectie van kunstwerken inbegrepen, maar ook het transport, inrichting en verzekering. Dat zijn een hoop zorgen minder.


Vast laag maandbedrag

Is kunst op kantoor duur? Welnee. Bij ons huur je kunst voor een vast laag maandbedrag: al vanaf €125 per maand. En dat verdien je ook nog eens snel terug. Benieuwd hoe? Bereken zelf wat kunst jou kan opleveren met de kunst-rekenhulp.

Kopen op afbetaling

Krijg je al heimwee bij het idee van je favoriete kunstwerk wisselen? Geen probleem. Als je kiest voor onze spaarregeling is het aankopen makkelijk. Het gespaarde bedrag wordt in mindering gebracht op de prijs van het kunstwerk, en dat ook nog eens onder fiscaal gunstige voorwaarden. Zo kan je snel een collectie opbouwen die bij jou en de organisatie past.

Business Art Service - Gratis proefplaatsing.jpg

Gratis proefplaatsing

Bij Business Art Service zijn we zo overtuigd van de kracht van kunst dat we een vrijblijvende proefplaatsing aanbieden. Zo ervaar je zelf wat kunst kan doen in jouw organisatie.

Business-Art-Service---Pine-1x1-15p.png