Business Art Service verhuist naar Utrecht

Utrecht wordt binnenkort tienduizenden kunstwerken rijker! Business Art Service zegt namelijk haar vertrouwde kantoor in Raamsdonksveer vaarwel en neemt vanaf half oktober intrek in een nieuw pand in Utrecht. Deze nieuwe ruimte biedt plaats aan een kantoor, showroom, workshopruimte én kunstdepot in één.

De verhuizing is in volle gang: het eerste deel van de collectie wordt naar het nieuwe depot in Utrecht gebracht.

De verhuizing is in volle gang: het eerste deel van de collectie wordt naar het nieuwe depot in Utrecht gebracht.

Op dit moment is de voorbereiding voor de verhuizing in volle gang. Het collectieteam staat hierbij voor de grootste uitdaging: de grootste kunstuitleen collectie van Nederland verhuizen! Om een beeld te schetsen: met ruim 30.000 kunstwerken zou de afstand tussen beide locaties in kunstwerken uitgelegd kunnen worden! Daarbij moeten alle kunstwerken met grote zorg vervoerd worden en een mooie plek in het nieuwe kunstdepot krijgen.

Het nieuwe kantoor zorgt voor allerlei nieuwe mogelijkheden, waarmee Business Art Service nóg beter al haar ideeën over het positieve effect van kunst op de werkvloer kan uitdragen. Niet alleen in een moderne nieuwe showroom, maar in het gehele pand zal gedemonstreerd worden hoe kunst ingezet wordt om de kantoorruimte te optimaliseren.

Vanaf eind oktober kun je bij Business Art Service en Kunst.nl terecht in Utrecht op:

Reactorweg 9A

3542 AD Utrecht

 
 
Puck Barendrecht