Dat kunst een mooie toevoeging is in de kantoorruimte zal voor de meeste mensen wel aannemelijk klinken, maar welke toegevoegde waarde biedt het nou écht? Welke kunst werkt in welk kantoor en hoe staan de medewerkers hier tegenover? Allemaal vragen die pas beantwoord kunnen worden op het moment dat je al kunst hébt op de werkvloer.

Maar wat als je dit wil uitproberen zonder er direct al aan vast te zitten? Wij begrijpen dat je eerst een product wil ervaren voordat je daadwerkelijk knopen doorhakt. Zeker wanneer het gaat om zo’n persoonlijk product als kunst. Met deze reden vinden we het belangrijk om die ervaring vrijblijvend aan te bieden aan elke nieuwe klant, door middel van een gratis proefplaatsing. Zonder kleine lettertjes, gewoon ter kennismaking.


Hoe het werkt

  • Wanneer je kunst op kantoor wil uitproberen, vul je onderaan deze pagina het contactformulier in; wij nemen dan contact met je op.

  • We plannen een afspraak bij jou op kantoor in met een van onze ervaren art consultants, om erachter te komen welke kunst je graag op kantoor zou willen en welke doelen dit zou kunnen ondersteunen.

  • Na het gesprek maakt de art consultant op basis van de verkregen informatie een voorselectie van geschikte kunstwerken.

  • De selectie kunstwerken komt samen met één of meerdere van onze art handlers naar je kantoor. Zij zijn verantwoordelijk voor de volledige inrichting. Daar kun je ter plekke meedenken welke kunstwerken op welke locaties mooi zouden staan.

  • Vervolgens wordt de kunst op de gewenste plekken opgehangen en ontvang je een prijsopgave voor de huurkosten van de gemaakte selectie kunst.

  • Na een maand kun je kiezen om de kunst te laten hangen of om de kunst weg te laten halen.

  • Kies je ervoor om de kunst te laten hangen, dan vragen wij je een overeenkomst te tekenen en sturen wij de eerste factuur.

  • Kies je ervoor om de kunst weg te laten halen, dan zit je nergens aan vast en halen wij de kunst weer op. Het enige dat wij van je vragen is een kort gesprek over de reden dat je besluit de kunst toch niet te willen huren, zodat wij daar lessen uit kunnen trekken.


Ik heb interesse in een gratis proefplaatsing

Bel ons op 088 1800 180, of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je gegevens gebruiken we alleen om contact met je op te kunnen nemen voor het maken van een afspraak.