Business Art Service was bij het Kunstcongres met Perspectief

Maandag 11 maart 2019 was in Den Haag het Kunstcongres met Perspectief van regio West; de laatste van 5 regionale edities. Business Art Service was erbij.

Galerie Pulchri Studio te Den Haag bood 30 kunstenaars met een afstand tot de arbeidsmarkt een podium om werk te exposeren.

“Kunstcongres met perspectief regio West is de vijfde en laatste editie van 2018/2019 en vindt plaats in Den Haag. Kunstenaars met een arbeidsbeperking krijgen deze dag de kans te exposeren tussen de werken van Pulchri-leden, in galerie Pulchri. Grote namen als Jozef Israëls en Hendrik Willem Mesdag sloten zich ooit aan bij deze Haagse kunstenaarsvereniging.”

(bron)

De inzendingen werden beoordeeld door de kunstcommissie, bestaande uit Marijke Geméssy (Pulchri Studio), Peter Jonkers (Business Art Service) en Sander du Floo (beeldend kunstenaar en o.a. winnaar Kunstcongres 2014) .

De kunstwerken We are soldiers van Patrick Hamer en Tea wisdom van Xander Rijkee behoren tot de winnende werken. Het publiek heeft Stefanie Wierda met haar kunstwerk Dreamer als winnaar gekozen.

De drie winnaars mogen als prijs deelnemen aan de rondreizende tentoonstelling. Zij gaan met een selectie van hun werk in ieder geval exposeren bij CAK in Den Haag.

Bekijk hier een uitgebreide sfeerimpressie.

Lees hier het perbericht.

Bas Vogel