Collectie:
Blauw

Hemelsblauw, Pruisisch blauw, ultramarijn, Delfts blauw: de meest gebruikte kleur in de kunst is geliefd onder vele namen. Van Van Gogh tot Pablo Picasso en Yves klein: kunstenaars, van vroeger en nu, zijn dol op de vele schakeringen van deze ‘kleur van de hemel en goden’. Blauw verzacht, verkoelt, maakt kalm en stimuleert een nuchtere houding: perfect, dus, wanneer je het hoofd koel moet houden.

_blauw-header.jpg

Onze complete collectie bestaat uit ruim 25.000 werken; de hierboven getoonde werken zijn slechts een voorbeeld van kunst die wij kunnen leveren* binnen dit thema. Onze Art Consultants gaan graag op zoek naar het werk dat het beste past bij jouw organisatie. Zo kunnen onder andere de visie, missie, branche en locatie van een bedrijf of instelling de selectie van de best passende kunst beïnvloeden.

Voorbeeldthema’s

*Beschikbaarheid onder voorbehoud

Business-Art-Service---Cloud-1x1-15p.png
Business Art Service - maak vrijblijvend kennis.jpg

Hoe werkt het?

Eén van onze Art Consultants komt graag langs voor een kennismakingsgesprek. Hierin krijg je een goed beeld van de waarde van kunst voor jouw organisatie en plannen we een vrijblijvende proefplaatsing.

sexyArtboard 5 copy 10@2x.png