De effecten van kunst

Kunst als sluitpost? Zonde. Sterker nog, kunst verdient zichzelf terug. Kunst zorgt namelijk voor een positieve impact op de werkvloer.

 
header-honey-on-pine.jpg

Onderzoek heeft aangetoond dat kunst de productiviteit verhoogt, ziekteverzuim omlaag brengt en recruitment makkelijker maakt. Van stress naar vitaliteit? Van burn-out naar bevlogenheid? Van lage arbeidsproductiviteit naar een efficiënte organisatie? Lees hoe kunst zichzelf terugverdient.


Kunst zet mensen in beweging

Een verfrissend inzicht, een nieuw idee: kunst inspireert. En geïnspireerde medewerkers, zijn de meest gemotiveerde medewerkers. Dankzij deze productiviteitsboost krijg je meer gedaan met minder personeel.

Lees over het verhogen van arbeidsproductiviteit

 Thijs Linssen – foto Christian van der Kooy

Thijs Linssen – foto Christian van der Kooy

Snoep gezond, kijk naar kunst

Kijken naar een kunstwerk wekt dezelfde blije gevoelens op als wanneer we verliefd zijn. Stress verdwijnt en we ontspannen. Kunst op kantoor verlaagt de kans op een burn-out dan ook met 10%.

Lees over het terugdringen van ziekteverzuim

 Noël Loozen – foto Christian van der Kooy

Noël Loozen – foto Christian van der Kooy

Business-Art-Service---Cloud-1x1-20p.png

Aantrekkelijk door kunst

Is jouw bedrijf sociaal betrokken? Of vind jij innovatie belangrijk? Met kunst toon jij jouw kernwaarden aan medewerkers én aan klanten. Een positief, sterk bedrijfsimago trekt succes aan, zowel in de vorm van klanten als personeel.

Lees over het verbeteren van je recruitment

 Jaap Scheeren – foto Christian van der Kooy

Jaap Scheeren – foto Christian van der Kooy

Business Art Service - maak vrijblijvend kennis.jpg

Wat kunst voor jou kan betekenen?

Eén van onze adviseurs laat het je graag zien in een gratis kennismakingsgesprek. Hierin krijg je een goed beeld van de waarde van kunst voor jouw organisatie (en die berekenen we ook graag voor je).

sexyArtboard 5 copy 10@2x.png