Business Art Service maakt samen met Rotterdamse kunstenaar Ropp Schouten in beperkte oplage een aantal unieke, genummerde tafeltennistafels. Niet alleen ons grootste, maar ook het meest bewogen kunstwerk in de collectie.

Ropp-Schouten.jpg

Ropp Schouten

Ropp Schouten is werkzaam als kunstenaar in Rotterdam. Hij creëert spelenderwijs zijn werk waarin kleuren, vorm en vlakheid worden gecombineerd. Met liefde voor metaforen en symboliek verwerkt hij dit tot een helder geheel. Schouten werkt met basisvormen als de lijn, cirkel, driehoek en vierkant om te komen tot nieuwe structuur, maat en ordening.

Voor het ontwerp van de tafeltennistafel heeft Ropp zich vooral laten inspireren door het spelelement. Het spelen en plezier hebben, daar komt zijn ontwerp vandaan.

 

Limited edition

De uitgave van deze tafel is gelimiteerd tot een oplage van 25. Het ontwerp is uitgevoerd op een luxe Sponeta S5 serie tafeltennistafel en wordt binnen 4 weken gratis bezorgd.

Wil je ook een tafeltennistafel van op kantoor? Dat kan al voor €1.799 excl. BTW.


Ja, ik wil ook een tafeltennistafel

Heb je interesse in de tafel van Ropp Schouten, of van een andere kunstenaar? Bel ons op 088 1800 180, of vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Business Art Service - Tafeltennistafel - Ropp Schouten.jpeg
 
Business Art Service - Tafeltennistafel - Ropp Schouten.jpg
 
FMHaaglanden beleeft het grootste plezier aan de tafel

FMHaaglanden beleeft het grootste plezier aan de tafel